Първоначално публикувано от Alfa User
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Отново въпрос за парното
Collapse
X
-
Фурията е прав . Виж на студено откачи някой от тънките маркучи дето влизат под дросела и оттам в казанчето. При мен имаше тапа в щуцера на самото казанче и самообезвъздушаването не се получава.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Ами прозаично е но пусни си ръчно вентилатора и след около минута го превключи на автоматично и ще заработи.( До следващия път)Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
...а може наистина да е хлабава връзка на моторчето на вентилатора.
Аз имах подобен проблем това лято. Въпреки всички сътресения които се получават в движение по нашите пътища, моторчето не се включваше и вече си мислех, че проблема е по-сериозен (изгоряло моторче или някакъв "гръмнал" бушон). Когато обаче бръкнах под жабката, за да разкача моторчето за проверка се оказа, че кабелчето, което влиза в моторчето, по някакъв начин се е разкачило. Затова ти препоръчвам първо там да погледнеш.AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
-
Точно щях да отварям тема за парното... Моята загрява трудно, а парното хич го няма дори и когато е загряла. Нямам фреон в климатроника,но не мисля 4е това е проблем>?Дъха силно ,но студено докато не вдигне до 85.Тази есен имах бая проблеми с охладителната система (поднових я почти цялата,дори и радоатора)Баща ми има VW Polo 1.0 и то загрява за 3мин. и има оган парно,а моята алфа 155 е хладилник!Alfa Romeo 155 1.8 t.s. 1993- първата ми кучка
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеАми прозаично е но пусни си ръчно вентилатора и след около минута го превключи на автоматично и ще заработи.( До следващия път)Alfa Romeo 166 2.0 TS 2001
Comment
Comment