Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново въпрос за парното

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
    Това и аз го правя, щото си го знам ... обаче не помага ?!?
    Вчера я държах 20 минути пред блока да работи, и отвивах периодично капачката на казанчето - след няколко секунди започва да се пълни откъм маркуча за помпата, и се опитва да прелее ... иначе въздух бая излезна, мисля че и още има ... Ужас, досега не се е получавало така никога
    да не би пътя на антифриза през дроселовата клапа да е блокиран - тогава няма как да извади въздуха.

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Фурията е прав . Виж на студено откачи някой от тънките маркучи дето влизат под дросела и оттам в казанчето. При мен имаше тапа в щуцера на самото казанче и самообезвъздушаването не се получава.
      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
      Автогаз сервиз-
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Ами прозаично е но пусни си ръчно вентилатора и след около минута го превключи на автоматично и ще заработи.( До следващия път)
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

...а може наистина да е хлабава връзка на моторчето на вентилатора.
          Аз имах подобен проблем това лято. Въпреки всички сътресения които се получават в движение по нашите пътища, моторчето не се включваше и вече си мислех, че проблема е по-сериозен (изгоряло моторче или някакъв "гръмнал" бушон). Когато обаче бръкнах под жабката, за да разкача моторчето за проверка се оказа, че кабелчето, което влиза в моторчето, по някакъв начин се е разкачило. Затова ти препоръчвам първо там да погледнеш.
          AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
          Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Точно щях да отварям тема за парното... Моята загрява трудно, а парното хич го няма дори и когато е загряла. Нямам фреон в климатроника,но не мисля 4е това е проблем>?Дъха силно ,но студено докато не вдигне до 85.Тази есен имах бая проблеми с охладителната система (поднових я почти цялата,дори и радоатора)Баща ми има VW Polo 1.0 и то загрява за 3мин. и има оган парно,а моята алфа 155 е хладилник!
            Alfa Romeo 155 1.8 t.s. 1993- първата ми кучка

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
              Ами прозаично е но пусни си ръчно вентилатора и след около минута го превключи на автоматично и ще заработи.( До следващия път)
              Всъщност ти на кого отговаряш? Не трябва да се бъркат темите, щото така ще духа топло ама друг път
              Alfa Romeo 166 2.0 TS 2001

Comment

Working...
              X